Search found 19 matches

by Prof. Kristaq Sini
23 May 2018, 10:47
Forum: Shkenca e Ushqimit - Të Ushqyerit e Njeriut
Topic: Shqiptarët dhe ushqimi
Replies: 0
Views: 2317

Shqiptarët dhe ushqimi

Shqiptarët dhe ushqimi
phpBB [video]
by Prof. Kristaq Sini
02 May 2018, 09:07
Forum: Shkenca e Ushqimit - Të Ushqyerit e Njeriut
Topic: Debati mbi tërshërën , Vlera dhe interpretimi i disa referencave shkencore
Replies: 0
Views: 3168

Debati mbi tërshërën , Vlera dhe interpretimi i disa referencave shkencore

Debati mbi tërshërën Vlera dhe interpretimi i disa referencave shkencore Publikimet mbi futjen e tërshërës në dietën e fëmijëve të moshës 8 muajsh kanë marrë javët e fundit nuanca mjaft kategorike, me opinione që kundërshtojnë tërësisht njëri tjetrin. Shkurtimisht, debatuesit dhe opinionet e tyre d...
by Prof. Kristaq Sini
19 Mar 2018, 09:54
Forum: Shkenca e Ushqimit - Të Ushqyerit e Njeriut
Topic: Si duhen ushqyer fëmijët?
Replies: 0
Views: 6491

Si duhen ushqyer fëmijët?

Si duhen ushqyer fëmijët? Prof.Dr. Kristaq Sini Kohët e fundit, në rrjetet sociale po disktutohet për ndryshimet e reja në dietën e fëmijeve të çerdheve dhe kopshteve, në varësi të Bashkisë Tiranë. Në fakt, përpjekjet për përmirësimin e të ushqyerit të foshnjeve dhe fëmijëve duhen përgëzuar. Ndërko...
by Prof. Kristaq Sini
14 Feb 2018, 09:03
Forum: Shkenca e Ushqimit - Të Ushqyerit e Njeriut
Topic: Menyra e te ushqyerit dhe cilesia e ushqimit
Replies: 1
Views: 5819

Menyra e te ushqyerit dhe cilesia e ushqimit

phpBB [video]
by Prof. Kristaq Sini
06 Jun 2017, 11:08
Forum: Cilësia dhe Siguria Ushqimore
Topic: Siguria e Ushqimeve
Replies: 0
Views: 5096

Siguria e Ushqimeve

phpBB [video]
by Prof. Kristaq Sini
12 Oct 2016, 10:34
Forum: Cilësia dhe Siguria Ushqimore
Topic: Kimikatet në ushqime dhe kanceri: Si mund të mbrohemi!?
Replies: 0
Views: 4242

Kimikatet në ushqime dhe kanceri: Si mund të mbrohemi!?

Kimikatet në ushqime dhe kanceri: Si mund të mbrohemi!? Prof.Dr. Kristaq Sini Po mbushet një vit nga deklarata e OBSH-së në lidhje me rrezikun e kancerit nga mishi dhe sidomos sallami, që këshillonte kufizimin e konsumit të këtyre produkteve. Kjo deklaratë i drejtohej të gjitha vendeve dhe jo Shqip...
by Prof. Kristaq Sini
06 Jun 2016, 11:01
Forum: Cilësia dhe Siguria Ushqimore
Topic: A ushqehemi me çfare hame? Mbi ristrukturimin e sistemit bujqësor në Shqipëri për një produkt të shëndetshëm
Replies: 0
Views: 2876

A ushqehemi me çfare hame? Mbi ristrukturimin e sistemit bujqësor në Shqipëri për një produkt të shëndetshëm

A ushqehemi me çfarë hamë? Mbi ristrukturimin e sistemit bujqësor në Shqipëri për një produkt të shëndetshëm Prof.Dr. Kristaq Sini A ushqehemi me çfarë hamë? Pyetje në dukje e çuditëshme, por që mund t'i përgjigjemi me një fakt: Për të marë vlerat ushqyese të një molle të viteve 50-të, sot duhet të...
by Prof. Kristaq Sini
06 Jun 2016, 10:52
Forum: Prodhimi Bimor - (Agronomi e përgjithshme)
Topic: A ushqehemi me çfare hame? Mbi ristrukturimin e sistemit bujqësor në Shqipëri për një produkt të shëndetshëm
Replies: 0
Views: 6613

A ushqehemi me çfare hame? Mbi ristrukturimin e sistemit bujqësor në Shqipëri për një produkt të shëndetshëm

A ushqehemi me çfarë hamë? Mbi ristrukturimin e sistemit bujqësor në Shqipëri për një produkt të shëndetshëm Prof.Dr. Kristaq Sini A ushqehemi me çfarë hamë? Pyetje në dukje e çuditëshme, por që mund t'i përgjigjemi me një fakt: Për të marë vlerat ushqyese të një molle të viteve 50-të, sot duhet të...
by Prof. Kristaq Sini
06 Jun 2016, 10:43
Forum: Shkenca e Ushqimit - Të Ushqyerit e Njeriut
Topic: Ushqimi, ky mik dhe armik i shëndetit
Replies: 0
Views: 6297

Ushqimi, ky mik dhe armik i shëndetit

Ushqimi, ky mik dhe armik i shëndetit Prof.Dr. Kristaq Sini Herodoti i lashtësisë thoshte "të gjitha sëmundjet vijnë nga barku". Kurse populli ynë, bazuar në përvojën e tij shumëshekullore, thotë: "Ushqimi të shëron, ushqimi të sëmur". Sa qëndrojnë këto shprehje? Në pamje të par...
by Prof. Kristaq Sini
23 May 2016, 11:57
Forum: Shkenca e Ushqimit - Të Ushqyerit e Njeriut
Topic: Siguria Ushqimore
Replies: 0
Views: 2925

Siguria Ushqimore

phpBB [video]


phpBB [video]
by Prof. Kristaq Sini
23 May 2016, 11:55
Forum: Shkenca e Ushqimit - Të Ushqyerit e Njeriut
Topic: A po ushqehemi me cfare hame?
Replies: 0
Views: 2499

A po ushqehemi me cfare hame?

phpBB [video]
by Prof. Kristaq Sini
23 May 2016, 11:52
Forum: Shkenca e Ushqimit - Të Ushqyerit e Njeriut
Topic: Te ushqehesh "BIO", trend apo rritje e kerkeses per cilesi?
Replies: 0
Views: 2843

Te ushqehesh "BIO", trend apo rritje e kerkeses per cilesi?

phpBB [video]
by Prof. Kristaq Sini
23 May 2016, 11:52
Forum: Shkenca e Ushqimit - Të Ushqyerit e Njeriut
Topic: Ushqimi, ky armik i heshtur
Replies: 0
Views: 2220

Ushqimi, ky armik i heshtur

phpBB [video]
by Prof. Kristaq Sini
23 May 2016, 11:48
Forum: Shkenca e Ushqimit - Të Ushqyerit e Njeriut
Topic: Cfare hane shqiptaret ?
Replies: 0
Views: 2139

Cfare hane shqiptaret ?

phpBB [video]
by Prof. Kristaq Sini
23 May 2016, 11:47
Forum: Shkenca e Ushqimit - Të Ushqyerit e Njeriut
Topic: Si te ushqehemi
Replies: 0
Views: 2128

Si te ushqehemi

phpBB [video]

Go to advanced search