Industria Ushqimore ne Shqiperi _ Prof. Dr. Abdyl Sinani

User avatar
Prof. Abdyl Sinani
Posts: 3
Joined: 31 Jul 2016, 11:47
Vendodhja: Universiteti Bujqësor i Tiranës, Tiranë
Profesioni: Pedagog, Drejtues Kërkimesh, Titulli: Prof. Dr
Puna qe ben: Pedagog në fakultetin e Teknologjisë dhe Bioteknologjisë Ushqimore, UBT
Rreth Jush: Edukimi:
1963 – 1967 Diplomuar për Kimi-Industriale, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranes, Shqipëri.
1983 Kandidat i Shkencave
1992 Docent – Bashkëpunëtor i Vjetër Shkencor
1995 Doktor
1995 Mjeshtër Kërkimesh – Profesor i As. Dr.
2004 Drejtues Kërkimesh – Prof. Dr.
Pune profesionale:
1967 – 1973 Inxhinier në Ndërmarrjen Ushqimore Vlore;
1973 – 1979 Projektues dhe Specialist në Ministrinë e Industrisë së Lehte dhe Ushqimore;
1978 – 1993 Specialist, Drejtor i Përgjithshme dhe Zv/Ministër në Ministrinë e Industrisë së Lehtë dhe Ushqimore;
1992 – 1993 Zv/Ministër në Ministrinë e Bujqësisë, Ushqimit dhe Mbrojtjes se Konsumatorit;
1993 – 1998 Këshilltar Kryeministri;
1998 – 2012 Drejtor i Përgjithshëm “Buka SH.A”
2007 – 2015 Pedagog titular, Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore, Universiteti Shtetëror i Tetovës, Republika e Maqedonisë;
2011 – 2012 Pedagog titular, Fakulteti i Teknologjisë Ushqimore, Universiteti i Mitrovices, Republika e Kosoves;
2011 – vazhdim Pedagog titular, Fakulteti i Bioteknologjisë Ushqimore,Universiteti Bujqësor i Tiranës.

Industria Ushqimore ne Shqiperi _ Prof. Dr. Abdyl Sinani

Postby Prof. Abdyl Sinani » 31 Jul 2016, 22:45

phpBB [video]

Share This


0
0
0
Loading...

Return to “Teknologjia Agroushqimore”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest