Mis Bujqesia - A.Hoxha

User avatar
Amanda Hoxha
Posts: 1
Joined: 30 May 2016, 21:05
Vendodhja: Tirane
Profesioni: Studente, Bachelor
Puna qe ben: Studente
Rreth Jush: Studente ne Fakuletin e Ekonomise dhe Agrobiznesit
ne Universitetin Bujqesor te Tiranes
Hobi: Librat dhe muzika

Mis Bujqesia - A.Hoxha

Postby Amanda Hoxha » 30 May 2016, 21:33

tr
jameee Jam studente në Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit në Universitetin Bujqësor të Tiranës.
jam Gjithmonë më kanë tërhequr bukuritë e natyrës, më pëlqen Turizmi Rural.
jam Nga fëmijëria ime kam kujtime dhe imazhe shumë impresionuese për punët që bënim në mjedisin e vogël bujqësor të familjes.
jam Gjelbërimi, uji dhe ajri i pastër janë pjesë organike e fizionomisë time.

eMe imazhin, vullnetin dhe dashurinë time për bujqësine dhe bukuritë turistike të saj, përfshirë këtu edhe arsimimin e kulturën që kam marrë epranë Universitetit Bujqësor të Tiranës, jam një promovuese dinjitoze e vlerave tona më të mira në fushën e bujqësisë dhe turizmit.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Amanda Hoxha

Amanda Hoxha.jpg
Amanda Hoxha.jpg (66.81 KiB) Viewed 17391 times


1.JPG
1.JPG (6.99 MiB) Viewed 16747 times


DSC_0002.JPG
DSC_0002.JPG (8.89 MiB) Viewed 16747 times


DSC_0066.JPG
DSC_0066.JPG (5.81 MiB) Viewed 16747 times


DSC_0030.JPG
DSC_0030.JPG (7.73 MiB) Viewed 16747 times


Amanda Hoxhaa.jpg
Amanda Hoxhaa.jpg (77.89 KiB) Viewed 17391 times


DSC_0042.JPG
DSC_0042.JPG (8.48 MiB) Viewed 16747 times


DSC_0021.JPG
DSC_0021.JPG (5.5 MiB) Viewed 16747 times


DSC_0070.JPG
DSC_0070.JPG (8.35 MiB) Viewed 16747 times


DSC_0020.jpg
DSC_0020.jpg (5.1 MiB) Viewed 16747 times
Tiranë, me 30 Maj 2016

tr

Share This


0
0
0
Loading...

Return to “Miss Bujqësia”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest