Mis Bujqesia - A.Hoxha
- Amanda Hoxha
- Vendodhja: Tirane
- Profesioni: Studente, Bachelor
- Puna qe ben: Studente
- Rreth Jush: Studente ne Fakuletin e Ekonomise dhe Agrobiznesit
ne Universitetin Bujqesor te Tiranes - Hobi: Librat dhe muzika
Mis Bujqesia - A.Hoxha
tr
jameee Jam studente në Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit në Universitetin Bujqësor të Tiranës.
jam Gjithmonë më kanë tërhequr bukuritë e natyrës, më pëlqen Turizmi Rural.
jam Nga fëmijëria ime kam kujtime dhe imazhe shumë impresionuese për punët që bënim në mjedisin e vogël bujqësor të familjes.
jam Gjelbërimi, uji dhe ajri i pastër janë pjesë organike e fizionomisë time.
eMe imazhin, vullnetin dhe dashurinë time për bujqësine dhe bukuritë turistike të saj, përfshirë këtu edhe arsimimin e kulturën që kam marrë epranë Universitetit Bujqësor të Tiranës, jam një promovuese dinjitoze e vlerave tona më të mira në fushën e bujqësisë dhe turizmit.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Amanda Hoxha
Tiranë, me 30 Maj 2016
tr
jameee Jam studente në Fakultetin e Ekonomisë dhe Agrobiznesit në Universitetin Bujqësor të Tiranës.
jam Gjithmonë më kanë tërhequr bukuritë e natyrës, më pëlqen Turizmi Rural.
jam Nga fëmijëria ime kam kujtime dhe imazhe shumë impresionuese për punët që bënim në mjedisin e vogël bujqësor të familjes.
jam Gjelbërimi, uji dhe ajri i pastër janë pjesë organike e fizionomisë time.
eMe imazhin, vullnetin dhe dashurinë time për bujqësine dhe bukuritë turistike të saj, përfshirë këtu edhe arsimimin e kulturën që kam marrë epranë Universitetit Bujqësor të Tiranës, jam një promovuese dinjitoze e vlerave tona më të mira në fushën e bujqësisë dhe turizmit.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Amanda Hoxha
Tiranë, me 30 Maj 2016
tr
Share This
0
0
Loading...