UBT- Panairi i Karrieres Qershor 2016

User avatar
Libraria UBT
Posts: 96
Joined: 06 Jul 2015, 19:54
Rreth Jush: Libraria Universitare e UBT-së është një subjekt shërbimi i specializuar në shpërndarjen e librit, pranë Universitetit Bujqësor të Tiranës. E kryen këtë aktivitet që nga viti 1998.

Qellimi i saj është promovimi dhe shpërndarja e librave që kanë si objekt fushat e studimeve universitare të UBT-së, për studentët dhe të interesuarit e tjerë.
Misioni: Të bëhet një pikë gjithnjë e më atraktive për shpërndarjen e librit me profil bujqësine, agrobiznesin, ekonominë, mjedisin, veterinarinë, bioteknologjinë, ushqimin dhe pyjet, për studentët e UBT-së, stafin dhe të interesuarit e tjerë të këtyre fushave.

Libraria Universitare e UBT-së, ofron për studentët dhe lexuesit libra në fushat: Sociologji, Drejtësi, Personalitete, Filozofi, Psikologji, Fjalorë, Histori, Letërsi artistike etj.

UBT- Panairi i Karrieres Qershor 2016

Postby Libraria UBT » 22 Jun 2016, 20:20

1.jpg
1.jpg (345.81 KiB) Viewed 6618 times

2.jpg
2.jpg (307.31 KiB) Viewed 6618 times

3.jpg
3.jpg (241.41 KiB) Viewed 6618 times

4.jpg
4.jpg (144.45 KiB) Viewed 6618 times

5.jpg
5.jpg (267.94 KiB) Viewed 6618 times

6.jpg
6.jpg (264.08 KiB) Viewed 6618 times

7.jpg
7.jpg (189.59 KiB) Viewed 6618 times

8.jpg
8.jpg (317.07 KiB) Viewed 6618 times

9.jpg
9.jpg (280.38 KiB) Viewed 6618 times

10.jpg
10.jpg (185.58 KiB) Viewed 6618 times

11.jpg
11.jpg (151.19 KiB) Viewed 6618 times

12.jpg
12.jpg (208.03 KiB) Viewed 6618 times

13.jpg
13.jpg (138.99 KiB) Viewed 6618 times

14.jpg
14.jpg (255.6 KiB) Viewed 6618 times

15.jpg
15.jpg (257.66 KiB) Viewed 6618 times

16.jpg
16.jpg (160.62 KiB) Viewed 6618 times

17.jpg
17.jpg (237.84 KiB) Viewed 6618 times

18.jpg
18.jpg (250.01 KiB) Viewed 6618 times

19.jpg
19.jpg (150.17 KiB) Viewed 6618 times

20.jpg
20.jpg (173.86 KiB) Viewed 6618 times

21.jpg
21.jpg (257.83 KiB) Viewed 6618 times

22.jpg
22.jpg (239.18 KiB) Viewed 6618 times

Share This


0
0
0
Loading...

Return to “Panairet e Bujqësisë dhe Agrobiznesit”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest