Alpbes Theth Shtepi Pushimi

User avatar
Marko Malaj
Posts: 2
Joined: 28 Jun 2015, 14:50

Alpbes Theth Shtepi Pushimi

Postby Marko Malaj » 28 Jun 2015, 17:03

Alpbes Theth Shtepi Pushimi - Eshte nje Guest House ne Theth, eshte shtepia e Pjeter Vuksanaj. Aty do te gjeni mikpritje e bujari, komoditet e siguri. E gjendur ne nje pozicion gjeografik ku mund te shikohet e gjithe lugina e Thethit. Vendi ideal per tu akomoduar gjate vizites tuaj ne Theth. Mund te akomodohen lehtesisht ne dhomat e shtepise individ, grupe e familje.
Ambjente te bollshme brenda e jashte, free WiFi , lojra per femije etj.
Nese pelqeni fjetjen ne natyre , ofrojne vende te sigurta per Camping, çadra te ndertuara, dushe e ambjente pushimi.
Mrekullia e natyres e ka emrin Theth - mrekulli qe duhet vizituar - e per ta shijuar maksimalisht - duhet komoditeti e sherbimi qe ofron Alpbes Theth Shtepi Pushimi
Vend fantastik-njerez fantastik-ushqim fantastik.
Mezi pres te kthehem perseri !
Alpbes Theth Shtepi Pushimi mund ta gjeni edhe ne facebook: https://www.facebook.com/alpbes.shtepipushimi

Thethi : viewtopic.php?f=31&t=2#p2

Alpbes Theth Shtepi Pushimi.jpg
Alpbes Theth Shtepi Pushimi.jpg (298.2 KiB) Viewed 9561 times
Attachments
shtepia 3.jpg
shtepia 3.jpg (448.89 KiB) Viewed 9560 times
shtepia.jpg
shtepia.jpg (58.38 KiB) Viewed 9561 times
shtepia ne dimer.jpg
shtepia ne dimer.jpg (66.83 KiB) Viewed 9561 times
shtepia 2.jpg
shtepia 2.jpg (171.24 KiB) Viewed 9561 times
shtepia 1.jpg
shtepia 1.jpg (51.54 KiB) Viewed 9561 times
Alpbes Theth.jpg
Alpbes Theth.jpg (139.72 KiB) Viewed 9561 times

Share This


0
0
0
Loading...

Return to “Resortet dhe Fshatrat Turistike”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest