AGROPUKA - Our broshure

User avatar
Laura Duka
Posts: 28
Joined: 09 Jul 2015, 16:30

AGROPUKA - Our broshure

Postby Laura Duka » 30 Aug 2015, 15:48

AGROPUKA - Our broshureShare This


0
0
0
Loading...
User avatar
Flamur Marku
Posts: 3
Joined: 21 May 2016, 18:38
Vendodhja: Tirane
Profesioni: Menaxher
Puna qe ben: Ekonomist
Rreth Jush: Kam mbaruar Masterin Shkencor ne Fakultetin e Ekonomise dhe Agrobiznesit, Dega Menaxhim-Agrobiznes.
Hobi: Leximi, Koleksionimi

Re: AGROPUKA - Our broshure

Postby Flamur Marku » 21 May 2016, 19:02

shume mire, bravo...

Return to “Agro-PUKA”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest